pondělí 28. července 2014

Tak jsem tu:))

U moře to bylo moc krásné, super moříčko, sluníčko hezky opalovalo a hřálo.:)) Ale i přes nádherné polehávání jsem nelenila a byla na dvou pěších výletech v soutěskách. Po první výletu, který byl docela náročný bolely nohy, ale díky koupání v moři se nohám brzy ulevilo.:))
Mám opět fotky, je jich hodně, protože kam jsem šla, tak jsem sebou brala mobil, kterým jsem fotila......a asi spousta z vás zná, jaké to je když máte v ruce foťák..........a cvaknete jeden snímek, druhý.................:D
A copak jste dělali vy?





















sobota 12. července 2014

Článek plný korálků :))

Tak a mám tu ten článek plný korálků, nebo spíše náramků. Fotky nejsou moc dokonalé, protože to fotím mobilem a když se to dá do počítače, tak ty fotky nejsou moc pěkné.:(
Korálky jsem dostala od své sestřenice,jeden z náramků jsem dala kamarádce(to je ten první) a další teprve dám kamarádkám, co jedou se mnou k moři.:)) Tak který se vám líbí nejvíc?
A jinak, co jsem všechno dělala? Ze čtvrtka na pátek jsem měla u sebe kamarádku, takže jsme si to užily.:))
Možná se budete trochu smát, ale koukaly jsme se na Barbie filmy a nejdřív to bylo dobrý, ale potom jsme si začaly všímat tolika chyb..... Že z koukání na film vzniklo kritizování a kolik jsme tam našly chyb?
Bylo tam tolik nereálných věcí, ale teď nemyslím ty pohádkové, ale co se týče různých fyzických zákonů..... na ty úplně zapomínají. Vím, že jako menší se mi Barbie filmy moc, moc líbily, ale teď vidím, jak jsou moc dokonalé. A kolikrát v těch filmech se někdo zrovna objeví úplně náhodou např. v popelnici (protože se tam schovává) a někdo zrovna jde vysypat smetí. A takovéhle náhody se tam dějí každou chvilku.:D
Takže jsme se nad tím docela s kamarádkou pobavily.:)))






středa 9. července 2014

Opět tu, ale ne na dlouho

Teď přes prázdniny nebudu asi moc pravidelně psát, v sobotu odlétám k moři na 14 dní, takže v tu dobu nebude žádný nový článek. A proč jsem nenapsala dříve, když jsem se vrátila z táboru s kreslením v neděli?Sice tábor končil v neděli, ale hned z něho jsem jela k babičce, dědovi,......a neměla jsem tam svůj počítač, abych napsala další článek, domů jsem se vrátila včera večer....... Takže se to teď snažím alespoň trochu napravit.:)))
Pár novinek, tak co bych vám všechno napsala?
Na táboře to bylo fajn, jen někdy těch šest hodin kreslení je na člověka dost.:)
Přišla mi velká objednávka knížek, už jsem některé měla delší dobu vyhlédnuté a když jsem si to propočítala, kolik by mi asi vyšly v knihkupectví a přes internet s poštovným, tak mi to vyšlo levnější, takže jsem si jich koupila víc. Alespoň mám velkou zásobu na prázdniny.:))) (určitě se v nějakém článku o nich zmíním více)
Od sestřenice jsem dostala korálky, takže se můžete těšit na článek plný náramků.:)
Už to nějaká dobu bude, co jsem sem nedala další písničku, tak vám sem nějaké přidám. Snad se budou alespoň trochu líbit.:)