pondělí 6. října 2014

Film č.6

Nějakou dobu jsem přemýšlela, který film vyberu tentokrát,jsem vybrala film Simone, který je spíše k zamyšlení, pár vtipných scén tam je, ale myslím si, že někomu se bude líbit hodně, ale naopak někomu jinému by se to mohlo zdát jako velká hloupost.....Já sama, když jsem ho viděla poprvé, tak jsem nejprve byla trochu rozpačitá, ale zaujal mě, takže se k němu jednou za čas vracím,:)

Režisér a scénárista Viktor Taransky má v poslední době smůlu, rád by točil filmy a posílal je dál do světa, ale lidi o jeho filmy moc nestojí a když od něj odejde slavná herečka Nikol, studio mu nedovolí pokračovat v natáčení, protože se obává pomsty herečky a zruší mu jeho smlouvu.

Při vyklízení své kanceláře režisér narazí na jistého muže  jménem Hank, který mu nabízí umělou herečku, kterou vytvořil, ale Taransky se mu nevěnuje pozornost a to i přesto, že mu muž oznámil, že brzy umře..... Po několika měsících je režiséry doručen balíček, na přání závěti Hanka. V balíčku je harddisk se simulací herečky, která vypadá jako živá, program se jmenuje simulace jedna a od toho také její jméno Simone.

Režisér herečky obsadí do svého nedokončeného filmu a to hned jako hlavní roli, z herečky se stane nová hvězda a hned si získá fanoušky. Ale režisér chtěl ukázat světu i další ze svých myšlenek, proto se dal do točení dalšího filmu a snahy udržet velké tajemství o Simone, mnohdy mu něco vyšlo jen tak, tak.....

Přišlo se na jeho tajemství, nebo pokračoval dále v točení? A jak to vlastně dopadlo, jako vždy vám konec nechám otevřený.;))

Ve filmu je krásně ukázáno, jak mohou být lidé posedlí někým populárním a může to ovlivnit i jejich chování.





3 komentáře :