neděle 5. října 2014

Nedělní nákupy

Dnes jsem obohatila svůj šatník o mnoho krásných a nových kousků, ze kterých mám velkou radost. Nedávno jsem přidávala článek na nákup tady, takže si možná říkáte to už zase nakupuje? Ale na svojí obhajobu mohu říct, že to bylo nutné, doma jsem sice oblečení měla,ale než stihlo praním otočit v pračce.......tak jsme neměla moc, co na sebe, protože mám hodně letních věcí, ale na ně je už chladno a zimní jsem měla z loňska a nebylo jich mnoho......

Nákup jsem začala v H&M, kde jsem si vybrala tuto krásnou sukýnku se srdíčky.:)) Nebudu se moc lišit od ostatních, protože se teď hodně tenhle střih nosí.;)  Je moc elegantní a těším se až si ji vezmu na sebe.



Další věc z H&M je světle růžový dírkovaný svetřík, který se mi bude hodit k té sukýnce, ale to i další věci, protože jsem hledala něco, abych to k ní mohla nosit. Je moc roztomilý a tak akorát na tělo.:) 



Třetí věcička z tohoto obchodu je květovaná mikinka, která mi sice nesedí k té sukni, ale ke kalhotám půjde náramně, protože potom, co jsem si ji vyzkoušela jsem ji tam nemohla nechat! :)) Moc se mi líbí ten vzor. 



Poslední oblečení, ale ne věc, co jsem si tam koupila je béžová mikina, která je moc hezky materiálově příjemná a má super kapsičky.:)) Jen asi jediná věc se mi na ní úplně nelíbí a to je ta kapuce, já je totiž moc nemusím......vadí mi, jak koukají z bund. 



A poslední věc z H&M jsou hnědé gumičky, protože těch není nikdy dost! :))

 Další obchod je Cropp town, kde jsem si našla dva pěkné kousky oblečení.
První je tričko s krajkou na rukávech a mělo by se mi také hodit k té sukni, ale ještě jsem si to s
ní nezkoušela, takže teprve se ukáže, ale i kdybych ho nosila jen ke kalhotám, tak se to vyplatilo ho koupit.:)



 A druhý kousek je šedý svetřík s černými rukávy, který mám také k té sukni, třeba na nějaké tričko navrch, protože jen v tričku by mi byla zima, ale takhle......mi bude akorát. Na fotku se mi ho nepovedlo moc hezky pověsit.



Poslední obchůdek, ve kterém jsem si koupila něco z oblečení je New Yorker a odnesla jsem si hned čtyři věci.
První je černý svetřík s bílými srdíčky, který si plánuji zkrátit a nosila bych ho k sukni z H&M, ale když ho nezkrátím, tak to nevadí, protože i tak ho mohu nosit.



Další je mikinka v šedé barvě s černými průhlednými rukávy, kterou bych si také chtěla zkrátit k sukni, ale tak uvidím, jestli to stihnu......



Poslední jsou dvě skoro stejná trička, ale jedno je světloučce růžové a to druhé je bílé. Obě mají stejný motiv a to Zvonilku.:))  Mám v plánu je nosit na taneční tréninky k černým leginám, ale i k té sukni se dají vzít a nebo ke kalhotám. 





Také jsem byla v Dm, kde jsem si nechala vytisknout fotky a maminka mi k nim koupila fotoalbum, takže je v něm mám už hezky narovnané. Fotky k albu.... mám připravené, ale rozhodla jsem o nich napsat ve středu kraťounký článek.

Mám takový dojem, že teď nějakou dobu zase nepůjdu nakupovat.:D
Jak se vám líbí mé nové přírůstky do šatníku? Co jste si naposledy koupili?

Na zítra má připravený článek Film č.6 a to by asi bylo pro dnešní článek vše, takže zase zítra.:))
A užijte si zbytek nedělního dne.

4 komentáře :

  1. Teda! Tolik věcí :-O já když jdu nakupovat, tak to skončí jednou, max dvěma věcmi :D a ty se takhle rozjedeš! Ale moc pěkné věci sis koupila, nejlepší je ta sukně, mikina s květinami a ta srdíčkový svetr :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta sukně a kytičkovaná mikina jsou krásný ! :)

    OdpovědětVymazat
  3. srdiečka srdiečka srdiečka ♥
    pekný nákup

    OdpovědětVymazat
  4. Ta sukně na první fotce je úžasná! Z HM mám pár sukní ve stejném střihu (akorát s vlaštovkama a krajkovou), a jsou to asi mé nejoblíbenější sukně :)

    OdpovědětVymazat