neděle 25. ledna 2015

Nové přírůstky do mé knihovny+ dva úkoly v Destrukčním deníku :)

 Dlouho jsem si žádnou knížku nekoupila a měla jsme nějaké vyhlídnuté, které jsem si chtěla přečíst, tak jsem se rozhodla, že si je koupím.:) Život jedna báseň a Ztracená naděje jsou od autorky Colleen Hooverové, od které jsme četla knížku Bez naděje a moc se mi líbila, proto jsem chtěla zkusit další její díla. Další knížkou je Labyrint: Útěk, který asi většina z vás zná podle filmové verze, já si chci nejprve přečíst knížku a po té bych se ráda podívala i na film. A poslední knihou je Dny, kdy se hroutil svět, kterou jsem koupila v Levných knihách, kousek už jsem přečetla, tak uvidím, jestli se mi  dál zalíbí.Jakou knížku jste naposledy četli? :)
Dále vám ukážu dva nově splněné úkoly z Destrukčního deníku.:) V prvním jsem měla požádat kamarádku, aby jednu stránku poničila a neměla jsem se koukat. Řekla bych, že se jí to povedlo.:)

 A v druhém úkolu jsem měla popsat nějakou nudnou událost, tohohle úkolu jsem využila, když jsem se nudila při hodině fyziky a  alespoň jsem se na chvíli zabavila a ukrátila si čas do zvonění.:)
To bude pro dnešní článek vše.:))


1 komentář :

  1. No, ta kamarádka se do toho ničení pořádně "obula" :D Jinak skvělý výběr knížek :))

    OdpovědětVymazat